SimonE

2014-12-16
22:53:18

Oj det va längesen

Faktum är att jag inte har tid att ens skriva blogg inlägg just för tillfället. Jag önskade att jag kunde ta mig tid till det eftersom jag precis flyttat hemifrån kan det vara roligt att titta tillbaka på hur det var. Att för första gången på riktigt få stå på egna ben. 
Och ja jag trivs, det är väldigt avkopplande och skönt att få bo själv, iaf än så länge. 
Julstressen är igång! de senaste 3 veckorna har jag jobbat 6 dagar i veckan och ligger i snitt mellan 40-50 timmar i veckan. Jätte skönt att tjäna pengar det är inte det, alla ungdomar strävar efter att tjäna pengar. Och just nu är det extra viktigted tanke på att jag bla har en hyra att betala. 
Men just nu hinner jag knappt titta upp, jag har inte tid för någonting annat än möjligtvis träningen som jag måste göra enligt mina nya tränare. 
Farmor och farfar hade varit inne på jobbet igår när jag varit ledig och frågat efter mig. "Vi har inte sett henne sen hon flyttade". Wake up call? 
Mina gamla kan vara något av det finaste jag har och inte har jag tagit mig tid att träffa dom. Är så slut att när jag väl är ledig en dag så orkar jag inget annat än att ligga i soffan och kolla film, typ iaf. 
Men vad är det som gör att jag inte ringer dom för att prata en stund. Jag trivs med att vara hos dom, det är avslappnande det med. Men jag orkar inte åka ner till Åsa så fort jag är ledig.. 
Det är iaf tur att jag har kunnat sno åt mig tid att träffa Jack och Belle. Tror att dom glömmer av vem jag är när jag träffar dom så sällan. Men dom vet att kah älskar dom. 
Belle hade sagt till Sabbe idag "Mone älskar oss här hemma" bara att hon vet det känns tryggt. 

Hur är det med julkänslan! Jo faktiskt på topp. Jag trivs fruktansvärt bra på jobbet just för tillfället. Cissi är just nu på semester och Jennie (chef) jobbar inte riktigt så mycket. Så nu är det jag som har koll på butiken. Känns nästan som min egen. Känns riktigt bra och jag trivs jätte bra med mina kollegor. Vi skapar en riktigt härlig julstämning tillsammans. Faktum är att jag inte har kännt en så här bra stämning på väldigt länge. Julmusik går hela dagarna, kunderna har ingen julstress än så länge och allt är väldigt mysigt! Dagarna går otroligt snabbt. Jag känner inge ens att jag åker hem emellan. Idag jobbade jag 12 timmar. Var väldigt mycket sist timman då jag va själv att jah fick stanna och städa upp en timma efter. Ingen som Tvingar mig, men eftersom jag även öppnar så får jag ta det imorgon annars ändå. 

Som jag sammanfattat hoppas jag så går det väldigt bra på jobbet. Jag känner att min chef litar helt på mig och hon har varit väldigt nöjd när hon kommit tillbaka till butiken. Jag känner mig viktig. 

Annars: jo nya tränare i fotbollen, verkar vara väldigt duktiga och förstår hur vi spelare känner. Har själva precis slutat så dom är färska. Har koll på hur dom ska lägga upp saker på bästa sätt. 
Känner glädje med fotbollen igen, förra året va rätt tungt och tappade mycket glädje med den. 
Den tyngsta delen ligger i de "bra spelare" vi hade, inte var några visare lagspelare. Detta fasar mycket inför detta året. Hoppas inte dom är kvar. Ålder spelat ingen roll om man inte klarar av att vara ett lag. Lagandan är bland det viktigaste för att lyckas. Att jobba för varandra, uppmuntra och hjälpa. 

Känner att jag verkligen ska ta vara på denna julen. Känna värme och uppskatta allting mycke mer! 

Skönt att tömma lite på trycket, ibland känner jag inte för att prata med någon. Vissa saker förstårs inte 

God Jul om jag inte hinner titta in igen