SimonE

2011-08-27
23:02:06

VINST

heejsvejj!
Idag var jag i kungsbacka med mamma och pappa, jag köpte två toppar och en maskara. sen åkte jag hem och taggade det sista innan matchen mot Astrio! alla var as taggade idag och det märktes på plan då vi vann matchen med 2-0!! vårt nyförvärv Sara från akim som även spelar med flick-alsvenske laget jag gör var med från start idag, riktigt härligt!! vi har även fått ett till nyförvärv sofia, också från flick-alsvenske laget! härligt men nya spelare! men iaf, gjorde otroligt nog jag mål. ett nickmål faktiskt av sandras bra slagna hörna och sofi 96:a gjorde det andra! riktigt go seger och nu är vi påväg upp mot toppen!!!! härligt jobb tjejer!!!
nu har jag haft myskväll med tjejerna och vi har kollat på tv och snackat lite skit som vanligt hahah. dock kunde inte elin och linnea vara med för dom skulle vara med sina pöjkar! min e då på krogen jippie... hahhaa ne men kan kan väl få leka av sig lite hahaha. nu är jag helt slut och vill bara sova och såklart ladda på nytt till matchen imon mot Eskilstuna med flick-alsvenskan godnatt mina sköna!
p.s några av tjejerna i laget stannade och åt pizza på åsa la pizza och firade som pelle bjussade på tack det var götttt puss.